Huis te koop Lebbeke

✔ Promotie via mediakanalen

✔ Winnaar vastgoedbelofte 2019

✔ Ruime kantooruren

Bent u op zoek bent naar een huis dat te koop staat in Lebbeke, maar heeft u nog altijd niet gevonden wat u zoekt? Dan staan wij bij vastgoedkantoor Arthur Segers graag voor u klaar. U kan rekenen op professionele begeleiding gedurende het hele aankoopproces. Wij voorzien u van informatie over het huis dat u op het oog heeft en plannen een bezichtiging voor u in. Ook tijdens de onderhandelingen over de prijs van de huizen die te koop staan, zijn wij er om u te helpen.


Bent u geïnteresseerd in één van onze panden? Of wilt u zelf uw woning verkopen?


Vind een huis dat te koop staat in Lebbeke

Bij ons vindt u gegarandeerd een huis dat te koop staat dat u bevalt. Als gedreven immokantoor in Buggenhout houden we ook de naburige regio’s in het oog om te zien waar er verder nog meer huizen te koop staan. Zo zijn we ook actief in de verkoop van huizen in Lebbeke en gaan we zelfs nog iets verder tot huizen te koop in Londerzeel. Wanneer u openstaat om uw zoekgebied uit te breiden, zal u zien dat er plots veel meer opties tevoorschijn komen om een woning te kopen. Wij helpen u de ideale woning te vinden in ons aanbod van huizen die te koop staan in Lebbeke. Wist u al dat Lebbeke en omstreken een enorm groene omgeving is? Zo vindt u in deze gemeente maar liefst drie natuurreservaten waar u heerlijk kan gaan wandelen en tot rust komen. En zeg nu zelf, wie woont er niet graag op een rustige plek met een prachtige natuur? U kan ook op onze service rekenen bij de verkoop van uw woning. Op basis van een nauwkeurige schatting zetten wij uw woning in Lebbeke of omstreken te koop en halen wij hier het maximum uit.


Laat onze medewerkers op zoek gaan naar een huis voor u

Bij immo Arthur Segers helpen we u graag om het huis van uw dromen te kopen. Denkt u nog niet direct aan gezinsuitbreiding en is een appartement momenteel meer dan ruim genoeg? Dan kan u ook onze opties bekijken van appartementen te koop in regio Buggenhout en omstreken. Stuur ons een e-mail via info@arthur.be of bel ons op het nummer 052 46 00 00 en dan gaan we samen op zoek naar de ideale woning.

 

Heeft u vragen?

Contacteer ons

Gelieve uw aanspreking in te vullen
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden