Huis te koop in Buggenhout

✔ Promotie via mediakanalen

✔ Winnaar vastgoedbelofte 2019

✔ Ruime kantooruren

Staat uw huis te koop in Buggenhout of bent u op zoek naar huizen te koop in deze regio? Dan bent u bij vastgoedkantoor Arthur Segers aan het juiste adres. Wij bieden woningen te koop aan in Buggenhout en omstreken. Ook garanderen wij een persoonlijke aanpak bij elk dossier en een heldere communicatie zodat u steeds van alles op de hoogte bent.


Bent u geïnteresseerd in één van onze panden? Of wilt u zelf uw woning verkopen?


Het huis van uw dromen te koop in Buggenhout

In ons aanbod van huizen die te koop staan vindt u uiteenlopende types en groottes van woningen. Van knusse rijhuizen tot prachtige villa’s, wij hebben echt heel wat verschillende soorten huizen te koop staan. Zo proberen wij als immokantoor in Buggenhout ons aanbod zo ruim mogelijk te houden in onze eigen streek. De gemeente Buggenhout en de rondomliggende regio is een streek waar u volledig tot rust kan komen. In uw vrije tijd kan u heerlijk gaan wandelen of fietsen en genieten van de natuur. Staat uw gewenste woning nog niet te koop in Buggenhout? Kijk dan wat verder en wie weet staat uw toekomstig huis te koop in Londerzeel, op slechts een boogscheut afstand van Buggenhout en met eveneens een prachtige natuur. Ons brede aanbod van huizen die te koop staan gaat verder dan enkel het gezellige Buggenhout. Op die manier proberen we een zo breed mogelijk publiek aan te spreken.


Vraag uw schatting aan

Wilt u een huis kopen of uw woning te koop zetten in Buggenhout? Bij ons kan u terecht voor zowel de aankoop als verkoop van uw huis. Vraag gratis een schatting aan van uw woning en wij zetten deze voor u te koop zodat u zich hier verder geen zorgen over hoeft te maken. Als u alleen woont en op zoek bent naar iets kleiner, dan kan u ook bij ons terecht om een appartement te kopen in Buggenhout. Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kan u contact opnemen via het nummer 052 46 00 00 of door een e-mail te sturen naar info@arthur.be


Heeft u vragen?

Contacteer ons

Gelieve uw aanspreking in te vullen
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden