Appartement te koop in Londerzeel

✔ Promotie via mediakanalen

✔ Winnaar vastgoedbelofte 2019

✔ Ruime kantooruren

Een appartement te koop in regio Londerzeel is een buitenkans als u van plan bent om uw eerste appartement te kopen. Het is een uitstekende regio om u te vestigen in een rustige en groene omgeving. De gemeente is makkelijk te bereiken, aangezien ze een station heeft in het midden van het centrum. Verder is ze ook zeer centraal gelegen, maar vindt u er toch nog groene oasen terug. Beter kan dus niet!


Bent u geïnteresseerd in één van onze panden? Of wilt u zelf uw woning verkopen?


Appartement te koop in de gezellige gemeente Londerzeel

Wij hebben verschillende types van appartementen te koop staan, van gezellige studio’s tot ruime duplexen. Wilt u graag een appartement kopen in de regio van Londerzeel, nabij het centrum of liever wat meer afgelegen in het groen? Bij Arthur Segers, een ervaren immokantoor in Buggenhout, helpen we u graag tijdens uw zoektocht. Wat uw persoonlijke wensen ook zijn, wij gaan op zoek naar een appartement dat geheel aansluit bij al uw voorkeuren. Bovendien is het een verstandige financiële keuze om een appartement te kopen. Zo kan u, als u achteraf besluit om een huis te kopen in Londerzeel, het appartement verder verhuren als bron van extra inkomsten of opnieuw verkopen.Kom langs en ontdek onze panden

Kom gerust vrijblijvend langs in ons kantoor in Buggenhout en maak kennis met onze manier van werken. Laat de zoektocht naar een appartement in regio Londerzeel aan ons over. Als u geen specifieke gemeente in gedachten heeft, kan u ook kijken naar appartementen te koop in Buggenhout of omstreken. Maak snel uw afspraak zodat onze zoektocht van start kan gaan. Laat een berichtje achter op onze contactpagina of bel ons voor rechtstreeks contact via het nummer 052 46 00 00.

Heeft u vragen?

Contacteer ons

Gelieve uw aanspreking in te vullen
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden